Schleich Lejon Hona 14825

99,00 kr

Tillgänglighet: I lager

Artikelnr: 14825 Kategorier: , Etikett:

Bland lejonen är det nästan uteslutande honorna som jagar. Många av deras bytesdjur är snabbare än de själva. Därför smyger sig rovdjuren på bytet från olika håll tills de bara är några meter bort innan de attackerar. Även om det är honorna som jagar mest får hanarna alltid äta först.

Roliga fakta

  • Även lejonhonor kan ryta. De kan höras på åtta kilometers avstånd.

Vetenskapliga fakta

  • Vetenskapligt namn: Panthera leo
  • Global utbredning: Afrika
  • Status för bevarande: Sårbar
  • Primär livsmiljö: Subtropisk buskskog, Subtropisk gräsmark, Torrsavann

Detaljer:

  • Mått: 11,60 x 4,0 x 5,30 cm (B x D x H)

Ej lämplig för barn under 3 år på grund av smådelar.

Du gillar kanske också…